Pastoor Teeuwenstraat 50, 5962 CB Melderslo
+31(0)6 53695911

Over DSPS

Inkoop optimalisatie

Het succes van een bedrijf hangt af van verschillende factoren. Niet alleen de verkoop, maar ook kostenbesparing in het inkoopproces bepalen dit succes. De corebusiness van De Swart Procurement Support is het onder de loep nemen van de inkoopstroom binnen het bedrijf en deze te optimaliseren. Gekeken wordt naar de verbeterpunten binnen de inkoopafdeling, het inkoopbeleid en het gehele inkoopproces. Aan de hand van de optimalisatiestrategieën van De Swart Procurement Support wordt de inkoop efficiënter.

Contract Management

Afspraken welke je samen met een leverancier maakt  dienen vastgelegd te worden in een contract, dit met als doel het maximaliseren van de operationele leveranciersprestaties en het reduceren van de risico’s.

De Swart Procurement Support heeft een gedegen kennis van het systematisch en efficient aansturen van het opstellen van contracten alsook de implementatie daarvan. Hierbij kijken we ook naar de basis van de verkregen input, het proces van vastlegging, wijzigingen, beheer en bewaking. Het ultieme doel is het volledig benutten van contracten en management rapportages te genereren.

Category Management

Het bundelen van inkoop volumes  is een van de kenmerken van Category Management.

Besparingen en efficiëntie worden bepaald doordat je gezamenlijk met andere bedrijfsfuncties naar de category gaat kijken. Het opstellen van een Category strategie helpt het bedrijf alsook de leveranciers om tot gezamenlijke besparings projecten te komen welke zich niet alleen richten op het commerciële aspect maar ook kijkende naar het proces alsook naar het technische gedeelte.  De Swart Procurement Support  heeft ruime ervaring in Category Management in zowel het opzetten van een category organisatie alsook in de operationele begeleiding.

Interim Management

Om strategische veranderingen te bewerksteligen in een bedrijf wordt vaker een beroep gedaan op een Interim Manager.

Het nemen van beslissingen in veranderde organisaties is daarbij een van de key competenties.